Zorgcentrum Avondlicht te Dedemsvaart gaat verbouwen

Zorgcentrum Avondlicht te Dedemsvaart gaat verbouwen

Om haar bewoners tijdens verbouwingswerkzaamheden te kunnen huisvesten heeft de Baalderborg Groep ervoor gekozen tijdelijke zelfstandige zorgwoningen van Formulebouw te gaan plaatsen. Alle wooneenheden zijn inmiddels opgeleverd.

De Baalderborg Groep is een organisatie welke gespecialiseerd is in gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Baalderborg biedt ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden. Het christelijk geloof is de inspiratiebron: ontmoeting, aandacht en betrokkenheid zijn de kern van het handelen binnen de Baalderborg Groep.

Zodra de aannemer de verbindingssluis tussen het bestaande en de tijdelijke huisvesting heeft aangebracht kunnen de bewoners hun kamers betrekken.

De heer B. Evertsen, bouwcoordinator namens de Baalderborg Groep heeft zijn waardering betreffende de samenwerking met Formulebouw en haar onderaannemers uitgesproken. Verder sprak de heer Evertsen uit dat deze accommodatie een perfecte oplossing is voor de tijdelijke vervanging van de huidige appartementen van Zorgcentrum Avondlicht te Dedemsvaart.

Projectgegevens

Product soort :  S-Formule (zorg)
Aantal bouwlagen :  tweelaags
Vloeroppervlakte :  ca. 1.037 m2 BVO
Buitengevels :  stalen profielbeplating & HPL beplating
Daken :  platdakconstructie
Afbouwtijd op locatie :  6 werkbare weken

Voor verdere informatie over dit project, of uw toekomstige project kunt u een mailbericht sturen naar: info@formulebouw.nl