Woongebouwen “De Trampoline” te Noordwijkerhout geopend

Woongebouwen “De Trampoline” te Noordwijkerhout geopend

De tijdelijke huisvesting voor 144 Poolse arbeidsmigranten te Noordwijkerhout is door de Noordwijkerhoutse Wethouders Knapp en de Jong feestelijk geopend. Middels het realiseren van deze woongebouwen kan de ongewenste woonsituatie in Bungalowpark Solassi te Noordwijkerhout worden opgeheven.

Trampoline is een van de eerste voorbeelden van uitvoering van gezamenlijk gemaakte afspraken en gestelde regels door gemeenten, huisvesters en werkgevers.

Elke wooneenheid is volledig ingericht voor twee personen en is voorzien van eigen keukenblok en badkamer. beide gebouwen zijn opgebouwd uit verplaatsbare units welke afkomstig zijn uit de verhuurvloot van Formulebouw.

Voorafgaande alle activiteiten te Noordwijkerhout zijn de oorsponkelijk voor de zorgsector ontwikkelde units op ons opslagterrein verbouwd, na plaatsing en afmontage zijn beide gebouwen verder opgeknapt en getransformeerd tot twee frisse woongebouwen.

Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen, een ruime fietsenstalling en een sportveldje aangelegd. De Poolse beheerder van de Trampoline woont met zijn gezin op het terrein en is 24/7 aanspreekpunt voor de bewoners en de omgeving.

  • Producttype: S-Formule;
  • Gebouw oppervlakte: 2.500 m2 BVO;
  • Realisatietermijn: Twaalf werkbare weken;
  • Projecbegeleiding: Nagtevliet Advies BV.

Voor verdere informatie over dit project, of uw toekomstige project kunt u een mailbericht sturen naar: info@formulebouw.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie