Tijdelijk kinderdagverblijf te Hoorn

Comfortabel unitgebouw als tijdelijk kinderdagverblijf met twee royale groepen, slaapkamers, en één extra groot klaslokaal met luxe voorzieningen in Hoorn.

De uitgangspunten waren kort en krachtig! Bouw een kinderdagverblijf met alle hedendaagse voorzieningen en zorg dat het gebouw voldoet aan de eisen welke momenteel van toepassing zijn.

Op het schoolplein onder de bomen zijn met een zware kraan 14 stuks units geplaatst welke kort na plaatsing zijn afgemonteerd tot een sluitend geheel.

De binnenzijde van het gebouw is voorzien van een afwerking welke afgestemd is op de functie van het gebouw. In het tijdelijke kinderdagverblijf zijn zowel voor de kleintjes als voor personeel en bezoekers specifieke voorzieningen aangebracht.

Diverse slaapkamers en verschoningsruimten met peutertoiletten etc. zijn zodanig
gepositioneerd dat het personeel te alle tijden het overzicht kan behouden.

Deze gerenoveerde tijdelijke accommodatie beschikt over Inverters welke kunnen koelen en verwarmen, het gehele gebouw is voorzien van systeemplafonds, fraaie PVC vloerbedekking en een CO2 gestuurd ventilatiesysteem.

Wanneer u ook interesse heeft in unit bouw projecten van Formulebouw, dan vernemen wij dat als specialist in tijdelijke huisvesting uiteraard graag.