Portiersloge en Opleidingsruimte voor FARM DAIRY

Portiersloge en Opleidingsruimte voor FARM DAIRY

Farm Dairy te Lelystad is een private label producent van dagverse zuivel producten. Het bedrijf onderscheidt zich door een constante hoge kwaliteit van haar producten in combinatie met lage kosten.

Twee verouderde op zichzelf staande gebouwen zijn door Formulebouw vervangen door één geheel nieuw modern gebouw. Door de samenvoeging is één overzichtelijk en functioneel geheel onstaan. De portiersloge wordt 24/7 bemand, en de opleidingsruimte wordt gebruikt voor specifieke interne opleidingen.

Verlaagde systeemplafonds en de toegepaste betonvloeren geven het gebouw een permanente belevingswaarde. Als verwarming en koeling is een volledig zelfdenkend geconditioneerd systeem toegepast.

Portiers en instructeurs zijn zeer content met hun nieuwe luxe werkomgeving. De directie van Farm Dairy heeft aangegeven zeer tevreden te zijn over de aanpak en afspraken met Formulebouw. “Het eindresultaat is voor onze beide bedrijven een visitekaartje”…. aldus de directie van Farm Dairy.

Voor verdere informatie over dit project, of uw toekomstige project kunt u een mailbericht sturen naar: info@formulebouw.nl