Op kindcentrum De Duif krijgen kinderen onderwijs, opvang en zorg van kindprofessionals die samen een team vormen. Ook worden de activiteiten in het kindcentrum op elkaar afgestemd. Op deze manier zorgen we voor een doorgaande lijn en een soepele overgang van opvang naar basisonderwijs.

Naast het tijdelijke klaslokaal met nevenruimten hetgeen enkele jaren geleden is geplaatst heeft Formulebouw een uitbreiding gerealiseerd.
Op verzoek zijn extra raampartijen toegevoegd zodat het lokaal beschikt over een bijzonder royale daglichttoetreding. Om de zonnestralen te beperken zijn de ramen voorzien van geïntegreerde screens (zonweringen).
Direct na plaatsing van de units zijn inverters met warmtepompen in het lokaal geplaatst welke zowel kunnen koelen als verwarmen.
Wanneer u ook interesse heeft in unit bouw projecten van Formulebouw, dan vernemen wij dat als specialist in tijdelijke huisvesting uiteraard graag.