Klaslokalen voor het Marne College Bolsward

Klaslokalen voor het Marne College Bolsward

De nieuwe fusiegemeente Súdwest Fryslân heeft Formulebouw opdracht verstrekt voor het realiseren van tijdelijke klaslokalen bij het Marne College te Bolsward. Het College geeft o.a. opleidingen aan leerlingen van het VMBO GT/HAVO/VWOTTO en Administratie.

De heer Siepie Wijbenga van de gemeente Súdwest Fryslân heeft voortvarend gehandeld en gekozen voor kwaliteit.

De lokalen zijn o.a. voorzien van betonnen vloeren, verlaagde plafonds en mechanische ventilatie. Daarnaast is het kleurgebruik van de buitenzijde aangepast aan de omliggende gebouwdelen.

Rector Klaas Wiebe van der Hoek van het Marne College is blij verrast met de snelle realisatie van de tijdelijke huisvesting. Onze onderwijsinstelling, de gemeente en Formulebouw hebben een prachtige tijdelijke accommodatie in een zeer korte tijd neergezet. Door de groei van het aantal leerlingen is de accommodatie noodzakelijk. De lokalen worden dan ook direct ingeroosterd voor de HAVO-top. Hij besluit: ‘hier voorlopig nog geen krimp’.

Voor verdere informatie over dit project, of uw toekomstige project kunt u een mailbericht sturen naar: info@formulebouw.nl