Kantoren Oomen Agro BV te Marknesse

Oomen Agro bewaart, sorteert, verpakt en verhandelt uien voor klanten over de gehele wereld. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2000 en ontstaan uit het akkerbouwbedrijf en koelbedrijf van de huidige eigenaar Jac Oomen. Op dit moment werken er 10 medewerkers bij het bedrijf en wordt er op de locatie in Marknesse jaarlijks circa 25.000 ton uien verwerkt.

De door Formulebouw geleverde kantoorruimte wordt gebruikt door de bedrijfsleider en administratie o.a. voor de interne proces aansturing. Een kantoorgedeelte is ingericht als directiekamer. De zeer ruime directiekamer dient tevens als ontvangstruimte voor de klanten van Oomen Agro.

Klanten vanuit de gehele wereld worden hier welkom geheten. De tijdelijke huisvesting is voorzien van betonnen vloeren en verlaagde systeemplafonds. De verwarming en koeling wordt d.m.v. een volledig zelfdenkend geconditioneerd systeem geregeld. Directie en medewerkers van Oomen Agro zijn zeer ingenomen met de nieuwe accommodatie, en content over de aanpak en afspraken met Formulebouw.

Voor verdere informatie over dit project, of uw toekomstige project kunt u een mailbericht sturen naar: info@formulebouw.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie