34 stuks luxe tijdelijke wooneenheden met royale terrassen beschikbaar

Doordat de nieuwbouw van een religieuze instelling in juli 2022 in gebruik genomen gaat worden is dit luxe verplaatsbare appartementencomplex na dienst te hebben gedaan als tijdelijke zorgwoningen boventallig geworden.

De toegepaste units zijn op alle bouwlagen voorzien van betonvloeren waardoor het gebouw beschikt over een permanente belevingswaarde. De uitstraling met de royale terrassen en de fraaie afwerking van de binnenzijde van het unitgebouw in voor onze branche werkelijk uniek te noemen.

Het betreffende beschikbare gebruikte unitgebouw is uitermate geschikt als huisvesting voor vluchtelingen, noodgebouw, of tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten.

Wanneer u een locatie beschikbaar heeft dan kunnen wij dit tijdelijke unitgebouw project voor u verplaatsen en wederom opbouwen.

Hergebruik van bestaande units en materialen zijn handelingen welke Formulebouw veelvuldig toepast. In sommige situaties krijgen gebruikte units qua uitvoering en indeling een complete metamorfose waardoor ze nog vele jaren inzetbaar zijn.

Wanneer u ook interesse heeft in de gebruikte unit bouw projecten van Formulebouw, dan vernemen wij dat als specialist in tijdelijke huisvesting uiteraard graag.